Säsongen närmar sig! Jönköpings sportvagnssällskap på besök i garaget

Nu börjar säsongen att närma sig med snabb fart!
Vi är i full gång med att förbereda oss för säsongens tävlingar. I år har vi beslutat oss för att troligtvis inte köra en hel EM-serie. Vi väljer att lägga fokus på tre stycken EM-tävlingar, Tierp, Finland och Tierp.
Vi kommer också att vara med på tävlingen på Mantorp som är sista helgen i juli! Det är en chans för oss att få köra på “hemmaplan” då det är den närmsta tävlingen för oss 🙂
Hoppas att vi ser er på plats!
Här finner ni kalendern för EM-tävlingarna 2018:
http://www.dragracingeurope.eu/fiaedc/race_calendar2018/

 

För några veckor sedan hade vi besök i garaget av Jönköpings sportvagnssällskap.
Det var jätte kul att få visa upp vår verksamhet för så många intresserade, och vi hoppas att de var lika nöjda som vi var. Det är alltid kul att få visa upp oss och berätta mer ingående vad Pro stock handlar om.

De följande två timmarna skulle bara komma att förstärka oss i vår generella uppfattning i att vi haft fel. Allt från stolrader, bemötande, informationsstund med ett smatter av frågor, till den noggrannhet och myllrande inställningsrikedom som PB racing berättade om fick oss att unisont tycka, att besöket var det absolut bästa och intressantaste på länge. Who would have thought? (Taget från Jönköpings sportvagnssällskaps artikel)

Gå gärna in och läs mer vad Jönköpings sportvagnssällskap ansåg om deras besök, de har skrivit en artikel om det här: http://ssij.nu/PBracing.htm 

Här kommer även lite av våra bilder från kvällen

Stort tack till Jönköpings sportvagnssällskap för ert besök och för att ni ville se närmare på vår verksamhet. Det var väldigt intressant och givande för oss också! Välkomna tillbaka!

Nu fortsätter vi med förberedelserna inför säsongen och så ses vi i Tierp när det är dags för första EM-tävlingen för säsongen för oss. Ha det bäst!

//PB Pro Stock Racing team

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *